Kaka
100 g smält smör
2 st ägg
1 ½ dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 dl skrädmjöl
1 tsk bakpulver
½ dl mjölk
Glasyr
200 g smör
1 dl strösocker
2 msk vetemjöl
2 tsk skrädmjöl
2 msk mjölk
100 g kokos
Kaka
Smält smöret och låt det kallna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ihop de torra ingredienserna.
Häll sedan i mjölblandningen och mjölken och rör varsamt ihop.
Smörj en form med löstagbara kanter med en klick smör.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 175 grader i 20 min.
Förbered glasyren under tiden.
Glasyr
Blanda alla ingredienser allt i en gryta på medelvärme tills allt har blandat sig och tjocknat.
Häll glasyren över kakan och bred ut den.
Grädda kakan i ytterligare 15 minuter tills glasyren fått färg.
Ta ut kakan och strö lite kokos på. Låt kakan svalna.